Indian Gold

Een alternatief tussen goedkopere (mindere kwaliteit) en duurdere (super kwaliteit) hairextensions is naast Hairloxx Professional,  Indian Gold. Deze hairextensions kenmerken zich door een dikkere haarstructuur en uitgebreid aanbod in vele soorten krulextensions. Indian Gold is met name sterk in de krullende extensions en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

indian-gold-logo

Wat is Indian Gold?

Sinds 2007 bestaat het merk Indian Gold Hairextensions. Voortgekomen uit salon Pimp my Hair is het merk Indian Gold ontstaan. In enkele jaren heeft zij de 8e plaats in de top 10 van Nederlandse aanbieders van hairextensions weten in te nemen.
Wat zijn Indian Gold Hairextensions?
Hairextensions van Indian Gold kenmerken zich door een bonding met een v-groef. Deze bonding is, zoals bijna alle bondingen, gemaakt van keratine en kunststof. Deze bonding zorgt voor een optimale hechting waardoor de hairextensions gedurende de draagtijd, probleemloos blijven zitten. Verder hebben de hairextensions van Indian Gold veel glans. Deze glans zal gedurende de draagtijd wel minder worden door het wassen van het haar.

Herkomst

De haren die gebruikt worden voor de hairextensions van Indian Gold komen uit India, waarna de fabrikant er hairextensions van maakt. De extensions worden in de Indian Gold verpakking verpakt, waarna de hairextensions klaar zijn voor verkoop.

Indian Gold is een Nederlands merk.

Waarom kiest u voor Indian Gold hairextensions?

Bij Salon Diana zijn wij van mening dat de Indian Gold extensions het beste bij een dikke haarstructuur passen. Heeft u een dikke haarstructuur, dan passen deze hairextensions hier perfect bij. Niet alle merken hairextensions passen namelijk qua dikte bij uw eigen haarstructuur. Naast de dikte van de haren is ook het aanbod krulextensions zeer uitgebreid; van een losse slag tot extreme krul.

Mooi resultaat

Indian Gold hairextensions dragen zeker bij tot een mooi resultaat. U wilt immers een perfect kapsel met hairextensions. Het perfect inzetten, zodat het niet opvalt dat je hairextensions draagt, is het werk van onze specialisten. Zij snijden en knippen het haar op de juiste wijze zodat de hairextensions onzichtbaar zijn. De bondingen mogen namelijk niet opvallen. Wilt u dit zo houden, verzorg dan de extensions dan goed met de juiste verzorgingsproducten en wij adviseren niet met nat haar te gaan slapen.

Hoe worden Indian Gold hairextensions geplaatst?

Indian Gold extensions worden net als alle andere merken met een bonding van keratine en kunststof geplaatst. Deze bonding zorgt ervoor dat de hairextensions niet uit het eigen haar glijden. De bonding wordt gesmolten waarna deze vastgeknepen wordt in het haar. Hierna wordt de bonding gepolijst zodat er geen water of shampoo, conditioner, haarmasker of andere stylingproducten in de bonding kunnen dringen. Hierdoor blijven de hairextensions van Indian Gold gedurende vier maanden, probleemloos zitten.

Wanneer kiest u voor Indian Gold Hairextensions?

Heeft u van nature een hele dikke haarstructuur of een sterke krul, kies dan voor Indian Gold. De structuren in de diverse krulextensions kunnen perfect aansluiten bij uw eigen haar. Heeft u heel stijl haar dan kunt u kiezen voor de stijle extensions van Indian Gold of voor Hairloxx,  of Great Hair.. De keuze in hairextensions is voor stijl haar gewoonweg wat ruimer.

Het verwijderen van de hairextensions

De hairextensions zitten normaal gesproken erg vast. Het verwijderen van hairextensions moet daarom voorzichtig en met de juiste verwijdervloeistof uitgevoerd worden. Bij Salon Diana gebruiken we hiervoor speciale verwijdertangen die uw eigen haar niet beschadigen.