Hairloxx

Deze hairextensions zijn ontwikkeld door universitair onderzoek om de perfecte kwaliteit te waarborgen. De Hairloxx hairextensions staan voor Quality is a choice (Kwaliteit is een keuze). Een hele belangrijke keuze.

hairloxx-logo

De kleuren

De Hairloxx hairextensions zijn binnen 24 uur te bestellen in de lengtes 35/40 cm en 55/60 cm en in maar liefst 23 prachtige kleuren. Van de super warme rood tinten van Hairloxx Cape Town, naar de blonde Loxx van Hairloxx Saint-Tropez.  Van de  bruintinten van Hairloxx New York tot de tinten van Hairloxx Milan. Er is altijd een kleur die bij u past. Om het mooiste resultaat te creëren mengen wij het liefst twee tot vijf kleuren welke gebaseerd zijn op uw eigen haarkleur.

hairloxx-afb1

Herkomst

Het haar waarvan deze hairextensions gemaakt worden, komt van een aantal geselecteerde tempels in India. Hier komen de vrouwen meerdere keren in hun leven om hun haar te offeren. Dit haar wordt verkocht door de tempels waardoor zij scholen en kinderopvang kunnen bouwen. Op deze manier is iedereen erbij gebaat.
In Italië staat de fabriek die de extensions onder strenge voorschriften produceert. De productierichtlijnen zijn tijdens een universitaire studie ontwikkeld. Hierdoor kan er een constante kwaliteit gewaarborgd worden.

hairloxx-afb2

Het merk Hairloxx Professional is ontstaan uit de wens om luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions te produceren voor de zelfbewuste vrouw.
Meer informatie kunt u vinden op de website van Hairloxx Professional Hairextensions.