Great Hair

De haren van Great Hair Extensions zijn afkomstig uit India en in Italië vervaardigd uit de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar.
Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen en zijn Ultra Schall inzetbaar of door middel van de warmte connector.
Great Hair Extensions natural straight kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap van het haar. Om deze reden wordt het haar met de structuur natural straight verkocht en niet als steil.

Great Hair Extensions natural wavy hebben een sterke natuurslag. Het is raadzaam de krul met een diffuser in model te houden.

Het kleuren van Great Hair Extension is geen probleem, maar wel altijd op eigen risico. Het kleuren is op basis van 3% waterperoxide.